Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.9g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )10g34kcal1.8g5.8g0.4g0.6g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g114kcal8g11.8g4g1.2g
Valittu annoskoko37g57kcal4g5.9g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal2g3g1g0.3g
Arvot/100g100g152kcal10.7g15.8g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881