Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku HK 3%2.2g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Atria kevyt Perhenakki6.6g11kcal0.6g0.5g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g81kcal2.8g8.2g3.6g0.8g
Valittu annoskoko37g41kcal1.4g4.1g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal0.7g2.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g109kcal3.8g11g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055