Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g16g45kcal2.2g0.1g3.9g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.2g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g1.4g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g134kcal5.2g4.4g10.6g0.4g
Valittu annoskoko37g67kcal2.6g2.2g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g34kcal1.3g1.1g2.7g0.1g
Arvot/100g100g180kcal7g5.9g14.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982