Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Hiiva, 50g1.1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sokeri1g4.3kcal0g1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Margariini 80% keskiarvo1.3g9kcal0g0g1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki11g6.1kcal0.9g0.5g0g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.2g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 4.4g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Rusina1.3g3.6kcal0g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g139kcal4.2g21.8g3g1g
Valittu annoskoko37g69kcal2.1g10.9g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g35kcal1.1g5.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g187kcal5.7g29.4g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434