Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 27g7.6kcal0.3g1.1g0.1g0.6g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.4g1.5kcal0g0g0.2g0g
Piirakkataikina Sunnuntai7.8g29kcal0.4g2.5g2g0.2g
Siirappi, tumma0.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g80kcal1.4g8.2g4.6g1.6g
Valittu annoskoko37g40kcal0.7g4.1g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal0.4g2.1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g108kcal1.9g11g6.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903