Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle6.2g8.1kcal0.4g1.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g110kcal11g3.2g6g0.6g
Valittu annoskoko37g55kcal5.5g1.6g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal2.8g0.8g1.5g0.2g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.3g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630