Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g7.8g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pirkka kermajuusto 17%1.3g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)4.7g3.3kcal0.6g0.2g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g79kcal8.8g2.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko37g40kcal4.4g1.1g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal2.2g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.9g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936