Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)4.8g2.9kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g38kcal0.8g7g0.4g1g
Valittu annoskoko37g19kcal0.4g3.5g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g10kcal0.2g1.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g51kcal1.1g9.4g0.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305