Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.9g16kcal0g0g1.8g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Grahamjauho 2.9g10kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Mustikka metsä- 12g5.1kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rahka Milbona5.8g4kcal0.7g0.2g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g141kcal4g18.4g5.2g1.6g
Valittu annoskoko37g71kcal2g9.2g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g35kcal1g4.6g1.3g0.4g
Arvot/100g100g190kcal5.4g24.7g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163