Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)11g19kcal2g0g1.2g0g
Hapukoor 20% (Alma)7.4g15kcal0.2g0.2g1.5g0g
Purjosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Hapankorppu 5.4g18kcal0.5g3.3g0.1g0.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Liivate 0.6g2.2kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g156kcal6.8g7.6g10g1.6g
Valittu annoskoko37g78kcal3.4g3.8g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g39kcal1.7g1.9g2.5g0.4g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.2g13.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254