Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.2g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Linssi-punainen (raaka)3.7g11kcal0.9g1.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g37kcal2.4g6.2g0.2g1g
Valittu annoskoko37g19kcal1.2g3.1g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g9kcal0.6g1.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3.2g8.3g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741