Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g17g29kcal2.6g0g2.1g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 16g9kcal1.5g0.5g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2.3g0.2kcal0g0g0g2g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g109kcal8.2g1g8g4g
Valittu annoskoko37g55kcal4.1g0.5g4g2g
Annoskoko puolitettuna19g27kcal2.1g0.3g2g1g
Arvot/100g100g146kcal11g1.3g10.7g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609