Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%5g14kcal1.5g0.1g0.9g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g208kcal7.2g24.6g8.6g1.2g
Valittu annoskoko37g104kcal3.6g12.3g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g52kcal1.8g6.2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g278kcal9.7g33g11.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120531