Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%6.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Poronliha 4.7g6kcal1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g64kcal3.8g2g4.6g0g
Valittu annoskoko37g32kcal1.9g1g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1g0.5g1.2g0g
Arvot/100g100g86kcal5.1g2.7g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283