Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g7.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Broilerifilee, marinoimaton7.3g7.8kcal1.7g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, Kevyt11g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa3.6g11kcal0.8g0g0.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.4g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g69kcal8g1.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko37g35kcal4g0.8g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g17kcal2g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.7g2.1g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555