Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 28g7.3kcal0.4g1g0.1g0.5g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g59kcal1g2.8g4.8g1.2g
Valittu annoskoko37g29kcal0.5g1.4g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal0.3g0.7g1.2g0.3g
Arvot/100g100g79kcal1.3g3.8g6.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180