Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna, paistettu 15g29kcal1.9g0g2.5g0g
Pekoni rasvainen 5.3g20kcal0.6g0g2g0g
Ranskankerma Valio6.3g18kcal0.2g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g160kcal5.6g1.4g15g0.4g
Valittu annoskoko38g80kcal2.8g0.7g7.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g40kcal1.4g0.4g3.8g0.1g
Arvot/100g100g214kcal7.5g1.9g20g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240