Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kuohukerma7.1g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.1g4.1kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 11g20kcal2.9g0g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g133kcal9g1g10.2g0.2g
Valittu annoskoko37g67kcal4.5g0.5g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g33kcal2.3g0.3g2.6g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12g1.3g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005