Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g3.6g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g8.7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)9g32kcal1.2g6.3g0.2g0.3g
Plus maito (Valio), annos 100g1.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Ingman Pohjanpoika juusto2.7g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Tomaatti, tuore3.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g141kcal8.4g14g5.6g0.8g
Valittu annoskoko37g71kcal4.2g7g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g35kcal2.1g3.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g190kcal11.3g18.8g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445