Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ahven 5.8g4.9kcal1g0g0.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g33kcal2.4g3g1g0.2g
Valittu annoskoko37g16kcal1.2g1.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.6g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.2g4g1.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622