Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Viinietikka balsami3.9g1.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow7.8g70kcal0g0g7.8g0g
Silakkafilee 23g34kcal3.7g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g226kcal7.4g3.8g19.8g0g
Valittu annoskoko37g113kcal3.7g1.9g9.9g0g
Annoskoko puolitettuna19g57kcal1.9g1g5g0g
Arvot/100g100g302kcal9.9g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794