Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Selleri, annos 50g2.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Pekoni rasvainen 2.2g8.2kcal0.3g0g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g35kcal1.6g1.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko37g18kcal0.8g0.8g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g9kcal0.4g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.1g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208