Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g87kcal6.6g8.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko38g43kcal3.3g4.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.7g2.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747