Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 7.5g16kcal1.4g0g1.2g0g
Kieli naudan 7.5g15kcal1.2g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g94kcal6g6.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko38g47kcal3g3.1g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g24kcal1.5g1.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g125kcal8g8.3g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641