Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g3.2g4.7kcal0.1g1g0g0g
Kermaviili Ingman 10%10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g1g2.5kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 21g47kcal3.9g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g140kcal9.6g3.8g9.8g0.4g
Valittu annoskoko38g70kcal4.8g1.9g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g35kcal2.4g1g2.5g0.1g
Arvot/100g100g187kcal12.8g5.1g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745