Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g6.3g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g3.1g8.1kcal0.5g0g0.7g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g74kcal6.6g2.4g4g0.6g
Valittu annoskoko38g37kcal3.3g1.2g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal1.7g0.6g1g0.2g
Arvot/100g100g99kcal8.8g3.2g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570