Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)4.5g11kcal0.5g0g0.9g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 5.6g9kcal1.6g0g0.3g0g
Lihapullat saarioinen1.9g4.5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Hapankaali 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1.9g10kcal0.3g0g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g80kcal5.8g2.2g5g1g
Valittu annoskoko38g40kcal2.9g1.1g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal1.5g0.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g106kcal7.7g2.9g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351