Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g15g37kcal1.5g1.2g2.7g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl3.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)10g16kcal0.3g0.3g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0.1g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g131kcal4.2g4.6g10.2g0.2g
Valittu annoskoko38g66kcal2.1g2.3g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g33kcal1.1g1.2g2.6g0.1g
Arvot/100g100g175kcal5.6g6.1g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523