Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g191kcal5.8g27.8g5.6g1.4g
Valittu annoskoko37g95kcal2.9g13.9g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g48kcal1.5g7g1.4g0.4g
Arvot/100g100g255kcal7.8g37.2g7.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741