Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g25g36kcal5g0g1.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.1g7.1kcal0.2g0.5g0.4g0.2g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g5.6g15kcal1g0.1g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g119kcal12.4g1.6g6.6g0.6g
Valittu annoskoko38g60kcal6.2g0.8g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g30kcal3.1g0.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g159kcal16.5g2.1g8.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984