Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)19g45kcal1.5g9.4g0.2g0.5g
Pesto (Pirkka)0.6g3.6kcal0g0g0.4g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g2.5g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g116kcal4.2g20g2.2g1.4g
Valittu annoskoko38g58kcal2.1g10g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g29kcal1.1g5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g154kcal5.6g26.7g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484