Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g16g58kcal0.7g4.8g3.9g0.6g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g6.3g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g7.8g11kcal0.6g0.9g0.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)5.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g155kcal5.4g12g9g1.2g
Valittu annoskoko38g77kcal2.7g6g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g39kcal1.4g3g2.3g0.3g
Arvot/100g100g206kcal7.2g16g12g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822