Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g31kcal2g0.8g1.8g0.8g
Valittu annoskoko38g16kcal1g0.4g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.5g0.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g42kcal2.7g1.1g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901