Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g14g18kcal0.5g0.6g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g63kcal1.4g3.6g4.8g1.2g
Valittu annoskoko38g32kcal0.7g1.8g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal0.4g0.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g85kcal1.9g4.8g6.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015