Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.7g15kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.5g5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g6.6g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g147kcal7g7.6g9.8g0.8g
Valittu annoskoko38g74kcal3.5g3.8g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g37kcal1.8g1.9g2.5g0.2g
Arvot/100g100g196kcal9.3g10.1g13g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564