KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g8.7g34kcal7g0.6g0.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.2g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g2.9g17kcal0.7g0.6g1.4g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.9g6.1kcal0.5g0.1g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Hiiva, 50g1.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g181kcal19g6.4g9g2g
Valittu annoskoko38g90kcal9.5g3.2g4.5g1g
Annoskoko puolitettuna19g45kcal4.8g1.6g2.3g0.5g
Arvot/100g100g238kcal25.1g8.4g11.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533