Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia22g31kcal3.7g0g1.8g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.5g2.2kcal0g0.3g0.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g14g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g100kcal7.6g2.2g6.8g0g
Valittu annoskoko38g50kcal3.8g1.1g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna19g25kcal1.9g0.6g1.7g0g
Arvot/100g100g133kcal10.1g2.9g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435