Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 15g6.7kcal0.1g1g0.1g0.5g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.6g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 11g9kcal0.3g0.5g0.7g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g2.2g7kcal0.2g1.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g84kcal2.6g11g2.8g1.6g
Valittu annoskoko38g42kcal1.3g5.5g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g21kcal0.7g2.8g0.7g0.4g
Arvot/100g100g111kcal3.5g14.6g3.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807