Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)16g21kcal3.1g0.6g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytkerma11g13kcal0.4g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g83kcal7g3.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko38g42kcal3.5g1.6g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g21kcal1.8g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal9.3g4.3g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787