Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.3g25kcal0.1g0.2g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g4.4g17kcal1.3g0g1.3g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.3g4.6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0.6g
Riisijauho / -hiutale 4g14kcal0.3g3.2g0g0g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g1.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.9g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g3.3g3.7kcal0.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g180kcal5.4g9g13g4.2g
Valittu annoskoko38g90kcal2.7g4.5g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna19g45kcal1.4g2.3g3.3g1.1g
Arvot/100g100g238kcal7.1g11.9g17.2g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656