Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)5.9g11kcal1.1g0g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g4.9g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku 2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.8g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g65kcal4g2.4g4g0.6g
Valittu annoskoko38g33kcal2g1.2g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1g0.6g1g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5.3g3.2g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308