Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)11g25kcal2g0g1.8g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)11g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi5.4g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g8g27kcal1g5.2g0.2g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g116kcal6.6g12.6g4.2g1.8g
Valittu annoskoko38g58kcal3.3g6.3g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna19g29kcal1.7g3.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g154kcal8.8g16.8g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786