Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g19g21kcal4.3g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g2.1g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g83kcal9.2g1.4g4g0.2g
Valittu annoskoko38g41kcal4.6g0.7g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g21kcal2.3g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.2g1.9g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868