Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.7g0g1.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)3g6.1kcal0.1g1.1g0.1g0g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g9g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Puolukka 2.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g119kcal9g5.2g6.8g0.4g
Valittu annoskoko38g60kcal4.5g2.6g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g30kcal2.3g1.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g158kcal11.9g6.9g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667