Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g22g8.6kcal0.1g2.6g0g0g
Kaurahiutale 1.7g6.4kcal0.2g1g0.1g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.3g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g138kcal3.4g25.2g2.6g1.6g
Valittu annoskoko38g69kcal1.7g12.6g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g35kcal0.9g6.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g184kcal4.5g33.5g3.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844