Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 8.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 11g20kcal2.9g0g1g0g
Kurkku, tuore4.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g68kcal8g1g3.6g0.4g
Valittu annoskoko38g34kcal4g0.5g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g17kcal2g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.3g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751