Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika keltainen 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli7.1g21kcal0.3g0.3g2.1g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g72kcal0.8g2.2g6.4g0.6g
Valittu annoskoko38g36kcal0.4g1.1g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal0.2g0.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g95kcal1.1g2.9g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716