Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g8.9g13kcal1.7g0g0.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g8.9g15kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2.9g4kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vesi8.9g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g1.3g2.7kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g83kcal7.8g2.4g4.4g0.2g
Valittu annoskoko38g42kcal3.9g1.2g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g21kcal2g0.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g111kcal10.4g3.2g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235