Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g10g2.9kcal0.1g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g3.9g6.6kcal0.1g0.2g0.6g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g3.9g7kcal0.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g49kcal0.8g3.2g3.4g0g
Valittu annoskoko38g25kcal0.4g1.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna19g12kcal0.2g0.8g0.9g0g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.2g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430