Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 8.4g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g10g17kcal2g0g1g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g52kcal4.4g3.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko38g26kcal2.2g1.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal1.1g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.5g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593